NISSAN

Nissan-logoLuokkansa tilavimmat.

Nissanin hyötyajoneuvot on optimoitu mukaviksi kuljettajilleen ja niissä on runsaasti säilytysmahdollisuuksia, hyödyllisiä varusteita ja teknologiaa, joiden avulla toimistosi kulkee mukanasi kaikkialle. Nykyaikaiset moottorit ja pidennetyt huoltovälit auttavat säästämään polttoaine- ja huoltokustannuksissa.

NV200

Nissan NV200NV200:n laadukkaat sisämateriaalit, ajatuksella suunnitellut yksityiskohdat, lukuisat säilytystilat ja säädettävä kuljettajan istuin tekevät autosta miellyttävän, liikkuvan toimiston.

NV200 viihtyy kaupungissa. Ainutlaatuisten mittojensa ansiosta NV200 puikkelehtii vaivattomasti ruuhkassa ja on helppo pysäköidä. Erinomainen näkyvyys korkealta istuimelta, yhdistettynä luonnolliseen ketteryyteen, helpottaa auton käsittelyä kaupungin vilskeessä.

NV200:N valtava tavaratila on upeasti suunniteltu. Sisätilat on hyödynnetty tehokkaasti, mikä helpottaa työntekoa. Sisäpituus on 2,04 metriä ja leveys pyöräkoteloiden välissä 1,22 metriä, joten kaksi Euro-lavaa mahtuu kyytiin helposti. NV200:n tavaratilan korkeus maasta on vain 524 mm, joten lastaaminen käy sujuvasti. Vakiovarusteena olevat lattiakoukut auttavat pitämään kuorman paikoillaan. NV200 voidaan varustaa tarpeiden mukaan: valittavana on yksi tai kaksi liukuovea, ikkunoilla tai ilman.

NV200:n hyvin suunnitellut sisätilat tekevät työskentelystä ja rentoutumisesta helppoa. Sisustuksen materiaalit ovat kestäviä ja laadukkaita. Säilytystilat on suunniteltu päivittäin käytössä oleville esineille. Matkustajan istuin taittuu eteenpäin, jolloin syntyy kätevä tasainen työskentelytila. Täysin integroidun NissanConnect-navigointi-, viestintä- ja äänijärjestelmän ansiosta näet enemmän, kuulet enemmän ja tiedät enemmän.

Katso hinnasto
Tutustu lisää

NV300

Nissan NV300Nissan NV300 on keskikokoinen pakettiauto, jolla on valtava potentiaali. Se on kattavasti varusteltu, käytännöllinen ja edullinen sekä hyvä ajaa. Nissan NV300 on hyväksi yrityksellesi.

Kattavan malliston ja monien vaihtoehtojen avulla on helppo valita ja suunnitella täydellinen NV300 yrityksesi käyttöön. Valitse haluamasi Nissan NV300: Van, Crew Van tai Combi. Ne kaikki tarjoavat vaihtoehtoja ja joustavuutta, mutta kaikilla NV300-versioilla on samat loistavat ominaisuudet: alhaiset käyttökustannukset, suuri kuormatila sekä edistyneitä ominaisuuksia, jotka tekevät päivästäsi helpomman.

NV300 Van on tilava ja luotettava työjuhta. Se tarjoaa runsaasti kuormatilaa ja on helposti ohjattava niin kaupungin kaduilla kuin työmailla ja moottoriteilläkin. NV300 Crew Van on joustava ratkaisu työskentelyyn. Työkaverisi pääsevät kyytiin helposti kaksoisliukuovien kautta ja autossa on tilaa matkata mukavasti töihin ja takaisin koko porukalla. Saatavana on kaksi eri pituutta, joissa on 4,0 m³ kuormatilaa.

Fiksun ja tilavan NV300 Combin tarjoama mukavuus tekee vaikutuksen kyyditsemiisi henkilöihin, olette sitten matkalla töihin, lentokentälle tai peliin.

Katso hinnasto
Tutustu lisää

NV400

Nissan NV400Nissan NV400:n rohkea muotoilu paljastaa auton todellisen luonteen heti ensi silmäyksellä: vahva, edistyksellinen ja erittäin suorituskykyinen. Se on pakettiauto, jonka haluat omistaa. Suuren ja käytännöllisen kuormatilan, viihtyisän ja tilavan ohjaamon sekä erittäin tehokkaan moottorin ansiosta NV400 on ihanteellinen kumppani moniin erilaisiin töihin.

NV400 on saatavilla eri malleina, ja monipuoliset lisävarusteet takaavat, että auto mukautuu tarpeisiisi täydellisesti. Tehoa ja laatua täydentävät nissanin monipuoliset ominaisuudet. NV400 on monipuolinen, luotettava ja aina valmiina vastaamaan työpäiväsi haasteisiin.

Katso hinnasto
Tutustu lisää

NAVARA

Nissan_NavaraKing Cab- tai Double Cab -mallina tarjolla olevassa Nissan NAVARA 4×4 -pick upissa on kaikki: vahva ja tehokas moottori, vankka ja kehittynyt alusta sekä Nissan-crossovereiden mukavuus ja innovatiivinen teknologia. NAVARA on fiksu auto vapaa-aikaan tai monipuolinen työväline, siis mitä ikinä haluatkin sen olevan – minkä lisäksi sen käyttökustannukset ovat luokkansa kärkeä. Itse asiassa luotamme Nissan NAVARAn vankkuuteen ja laatuun niin paljon, että tarjoamme autolle viiden vuoden takuun.

Katso hinnasto
Tutustu lisää

 

 

e-NV200

Nissan e-NV200EI PÄÄSTÖJÄ. EI KOMPROMISSEJA. 100 % MUUNNELTAVUUTTA.

Kuvittele. Tyylikäs, monikäyttöinen, liiketoimintaan ja vapaa-aikaan suunniteltu auto ilman pakoputkea. Ei CO2-päästöjä. Vain täysin sähkötoimista voimaa ja suuret, muunneltavat ja käytännölliset sisätilat. Tervetuloa uuteen Nissan e-NV200-sähköautoon.

Nissan e-NV200:a on helppo ajaa: kääntösäde on pieni ja hyötykuorma suuri tämän hetkisen Nissan NV200:n tapaan. Ei kompromisseja, vaan ainoastaan sähköistymisen etuja: lisää mukavuutta ja tehokkuutta pienemmin kustannuksin.

Nauti lisäeduista: Kotona lataamisen helppous ja uskomattomat säästöt. Pehmeämpää, hiljaisempaa ja mukavampaa ajoa. 24 tunnin yhteydet ja edistynyt telematiikka. Lisänä yksilöllinen, aerodynaaminen muotoilu.

Katso hinnasto
Tutustu lisää

Kuvien autot erikoisvarustein.